Últims dies per apuntar-se a la Calçotada Popular de Mollerussa

Calçotada 2018 (15)

Aquest proper dimecres serà l’últim dia per comprar els tiquets per participar a la 5a. Calçotada Popular de Mollerussa, que tindrà lloc el diumenge 31 de març, al pavelló del col·legi la Salle de Mollerussa.

La reserva de tiquets es podran fer fins dimecres, en horari de matí de 9h a 14h, a l’Ajuntament de Mollerussa, i en horari de tarda de 17h a 19h, a l’Associació de Dones Albada – Av. Generalitat, 18, de Mollerussa. També, es permet fer la reserva al correu electrònic info@casalarreu.cat.

El menú de calçotada inclourà els calçots i salsa romesco, llonganissa a la brasa amb acompanyament, postres, pa, beguda i cafè per un preu de 15 euros. També, hi haurà menú amb macarrons, llonganissa a la brasa amb acompanyament, postres, pa, beguda per 10 euros.

Les persones participants a la Calçotada Popular de Mollerussa podran decidir en quin dels projectes presentats a l’Espenta. Concurs de projectes per la Calçotada Popular de Mollerussa volen destinar la recaptació de la calçotada.

  • Viure sobre rodes de la Fundació Chersire Llar Terres de Ponent per donar visibilitat a les persones amb diversitat funcional a través d’una exposició fotogràfica del dia a dia dels residents, a més a més, ens guiaran per l’exposició a través de capsules vivencials, per finalitzar amb taules rodones i debats sobre la diversitat funcional.
  • Donem la cara, que tothom ens vegi de l’Àrea Bàsica de Salut Pla d’Urgell vol donar visibilitat als problemes de salut, problemes sanitaris i promocionar hàbits saludables a través de la commemoració dels diferents dies mundials i internacionals que tinguin un major significat o impacte amb la ciutadania de Mollerussa.
  • Lo Parrot: el Bandoler del Casal Popular l’Arreu busca la col·laboració ciutadana per finançar les despeses del seu primer projecte editorial, el conte infantil Lo Parrot: El Bandoler, escrit per Txell Giné Capdevila i il·lustrat per Carme Maria Martin, sobre la figura llegendària i enigmàtica del Jaume Banqué, lo Parrot de Mollerussa.

Calçotada 2019. cartell

Cal recordar que la construcció dels gegantons El Pepito i La Carme, el projecte Mollerussa Capital de la Sardana 2016, la festa del Dia de les Banquetes i la instal·lació d’una tanca de fusta perimetral al Salt del Duran han estat les propostes beneficiàries del concurs en les darreres edicions.

La Calçotada Popular de Mollerussa i l’Espenta. Concurs de Projectes són una iniciativa impulsada pel Casal Popular l’Arreu, el Jovent de Mollerussa, l’Orfeó Renaixença, La Colla dels 50 i +, l’Agrupació Sardanista de Mollerussa, l’Agrupament Escolta i Guia Cal Met i l’Associació de Dones Albada amb la col·laboració de Mollerussa, l’Institut d’Estudis Ilerdencs i la Generalitat de Catalunya.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.