Últims dies per presentar-se al Premi Saó de Ponent

El certamen que reconeix el millor text teatral de petit format amb Mollerussa com a escenari de l’acció dramàtica  

Els autors que participin a la setena edició del Premi Saó de Ponent de textos teatrals per a espectacles de petit format han de presentar les seves obres abans del 6 de febrer. Cada autor podrà enviar un màxim d’un original a l’adreça premisaodeponent@gmail.com.

Les obres dramàtiques participants han d’estar localitzades a Mollerussa, on ha nascut el guardó, han de ser inèdites, escrites en llengua catalana i que no hagin estat representades anteriorment. La temàtica del text és lliure i amb un màxim de quatre actors o actrius.

El premi disposa d’una dotació econòmica de 5.000 euros que aporta l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI). A més, l’obra guanyadora serà publicada per Pagès Editors dins de la col·lecció “Teatre de Butxaca”. El premi és una iniciativa de Saó de Ponent amb el suport de l’IEI, la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de Mollerussa.

El jurat de l’edició del 2023 està format per la historiadora Carme Alòs, el crític teatral Francesc Foguet, el director de teatre Jaume Jovells, el filòleg Anton Not i la periodista Laia Soldevila. El veredicte final es farà públic en un acte que tindrà lloc el divendres 31 de març. El guanyador de la passada edició va ser Ramon Gomis amb l’obra “Només els corbs van tips”.

Sobre Saó de Ponent

Saó de Ponent és una entitat cultural de Mollerussa que treballa per a la promoció de la cultura de la seva ciutat i l’entorn més pròxim. Aprofiten i aposten pel coneixement de proximitat, i és que la formen persones del territori apassionades i amb una gran experiència individual en diferents àmbits de la cultura i amb habilitats que permeten crear experiències culturals úniques, amb un segell de valor i emoció.

Amb poc més de sis anys de recorregut Saó de Ponent s’ha convertit en tot un referent cultural i en font d’inspiració per a altres activitats de l’entorn. “A la manera de Saó de Ponent” ja és una marca associada a la qualitat i al territori, fruit de l’esforç diari, l’autocrítica, la revisió constant i el rigor.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.