Últims preparatius per al 56è Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa

Modistes d’arreu d’Espanya posen fil a l’agulla per enllestir els darrers retocs en els vestits i els complements de les 74 peces que dissabte competiran en la 56a edició del Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa. Els 15.000 euros en premis que repartirà enguany el certamen han atret l’atenció de participants de diferents punts d’Espanya, com Múrcia, Astúries, el País Basc i com no, d’aquí del territori. Entre elles algunes de veteranes i d’altres que volen revalidar els guardons aconseguits l’any anterior.

En concret, 39 concursants participaran en la categoria de Moda Actual, 16 a Fantasia i 19 a Època. A banda, el certamen potencia el premi Emergent’s, adreçat als joves i el dota amb 900 euros. També n’afegeix un de nou que recompensarà amb 1.000 euros a l’autor o autora del vestit que millor aprofiti les qualitats del paper. Les encarregades de donar vida a les creacions també es preparen per a una desfilada que sempre és especial.

Per la seva part l’alcalde ha destacat la “bona salut” de l’esdeveniment després de gairebé seixanta anys d’història.

La gala s’iniciarà a partir de les 22.00 h de la nit al Teatre L’Amistat i comptarà, un any més, amb un jurat format per professionals del món de la moda i el disseny, com Miquel Suay.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.