La popular discoteca Big Ben tancava les seves portes ara fa 1 any, després de 39 anys d’activitat i d’haver aconseguit convertir-se en un dels majors referents d’oci nocturn de les terres de Lleida, sobretot durant els finals dels 80 i els principis dels 90. La discoteca era capaç de congregar milers de persones de tota Catalunya, Aragó i d’Espanya, alguns dels quals es desplaçaven amb autocars des de les ciutats més llunyanes.

El motiu de la seva clausura fou degut a la situació en la que es trobava el mercat, al canvi d’hàbits de la joventut, i a la situació econòmica. Big Ben va posar a la venda els mobles i equipaments de l’interior, mesos després que la propietat passés a ser d’una entitat bancària.

Ara per ara, l’establiment no té cap mena de perspectives de futur ni planificacions al respecte sobre si s’intentarà rellançar o utilitzar per alguna altra funció.

L’emblemàtica Big Ben ha estat víctima com molts altres complexos de lleure nocturn del declivi de les discoteques com Wonder o Imperia Drink.


Informa: Otger Torres

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.