Un centenar de joves es posen a la pell de persones amb diversitat funcional

Més d’un centenar d’alumnes de secundària de Mollerussa ja s’han posat a la pell d’una persona amb diversitat funcional i han viscut l’experiència de ‘Viure sobre rodes’. Aquest és el nom del projecte impulsat per la Llar Terres de Ponent, que va iniciar-se fa dues setmanes per tal de sensibilitzar a la ciutadania, i en especial, al jovent sobre la realitat de les persones amb mobilitat reduïda. Un objectiu que els impulsors afirmen haver aconseguit.

L’exposició fotogràfica d’Ivan Parra és una de les eines essencials del projecte per crear aquesta consciència en els joves. Ho fa a través de seixanta imatges que mostren les accions quotidianes de residents de la Llar i que es poden visitar sobre una cadira de rodes.

La visita també ofereix càpsules vivencials per part de diferents residents de la Llar, que transmeten les seves experiències i sentiments als alumnes en un debat obert. Així mateix, també s’han imprès en paper un recull de frases perquè els estudiants escriguin el seu nom en la qual se sentin més identificats. Cal recordar, que l’exposició es pot visitar a les instal·lacions del Teatre L’Amistat i el Museu de Vestits de Paper fins al 20 d’octubre.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.