Un delegat del Consell de Participació Adolescent de Mollerussa parla sobre participació al Congrés

zakaria 1

Zakaria Benataya, representant del Consell de Participació Adolescent de Mollerussa, ahir al Congrés dels Diputats. FOTO: Ajuntament de Mollerussa.

Un representant del Consell de Participació Adolescent de Mollerussa, Zakaria Benataya, va participar ahir, juntament amb 7 joves més d’arreu de l’Estat, en la jornada parlamentaria que va tenir lloc al Congrés de Diputats de Madrid en la qual es van presentar les conclusions del IV Encuentro Estatal de Consejos de Participación Infantil y Adolescente, que es va recentment a Santander i el qual Mollerussa també hi va tenir representació.

La necessitat que la participació dels més joves sigui real i que la seva opinió realment compti va ser un dels eixos de l’exposició del representant mollerussencs, que també va assegurar que en moltes ciutats d’arreu de l’Estat encara no és garanteix el dret a la participació que els joves tenen reconegut i va instar als polítics a donar solució a aquesta situació. Així mateix, també va defensar la necessitat que es constitueixi un Consell estatal de participació infantil i juvenil.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.