Un disseny d’Antoni Miró desfilarà al 50è Concurs Nacional de Vestits de Paper de Mollerussa

Antonio Miró.

Un vestit del reconegut dissenyador català Antonio Miró participarà enguany en la 50a edició del Concurs Nacional de Vestits de Paper que se celebrarà el proper 12 de desembre a les 10 de la nit al Teatre L’Amistat. Miró ha cedit un original vestit d’home  per tal que sigui reproduït en paper.

L’encarregada d’elaborar aquest disseny per al concurs serà la modista d’Alguaire Carme Solà guanyadora, conjuntament amb la llar de jubilats d’Alguaire, de diferents premis al Concurs Nacional de Vestits de Paper. Entre el quals destaquen la reproducció del vestit de la coronació de la reina Isabel II d’Anglaterra a l’Abadia de Westminster el juny de 1953 o el vestit de nòvia del modista Manuel Pertegaz que va lluir l’actual reina d’Espanya Leticia Ortiz el maig de 2004.

Antonio Miró va obrir  la primera  botiga a Barcelona, Groc, amb només 20 anys, creant la seva pròpia marca “Antonio Miró” el 1986.  La seva moda s’ha caracteritzat per un estil depurat amb teixits suaus i naturals imprimint  un segell molt personal. L’any 1988  van atorgar-li el premi Cristóbal Balenciaga al “millor dissenyador de l’Estat espanyol” i va ser l’encarregat de fer tot el vestuari de les cerimònies de les olimpíades de Barcelona 1992.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.