Un escriptor de Mollerussa apropa a la Terra els escenaris de ‘Star Wars’

L’escriptor Jaume Palau ha viatjat de Mollerussa als escenaris d’una galàxia ben llunyana, la de ‘Star Wars’, per demostrar però, que aquests indrets són més a prop del què ens imaginem, i que per tant, els podem visitar. Així ho explica en el seu quart llibre, ‘Set Wars’, que ha publicat coincidint amb l’estrena del darrer film de la saga, i on també reivindica com creix l’interès per un lloc que apareix en una pel·lícula o sèrie de renom.

En concret, la publicació recull les localitzacions on es van enregistrar les escenes més emblemàtiques de la primera i segona trilogia de la saga, que tenen lloc al continent americà, europeu, asiàtic i africà. Cada indret s’acompanya d’informació geogràfica i anècdotes del rodatge, i s’il·lustra amb una fotografia del mateix autor o cedides. En total hi apareixen més d’un centenar d’imatges en color que permeten que el llibre funcioni com a guia turística.

Palau, fa vint anys que viatja arreu del món capturant escenaris cinematogràfics, temps en què ha publicat tres llibres més on recull les localitzacions de les pel·lícules de James Bond i de la sèrie de Joc de Trons.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.