Un espectacle-concert de Balkan Paradise Orchestra i La Teta Lisa, a la programació del Teatre L’Amistat

El Teatre L’Amistat obrirà la temporada de tardor el pròxim 27 d’octubre amb una producció a mig camí entre el concert i l’espectacle de la mà de Balkan Paradise Orchestra, que oferirà una fanfàrria impactant recollint la tradició de la música balcànica. Una altra de les peces claus d’aquesta nova programació serà la posada en escena de La Teta Lisa, una obra de Rosa Devesa, que basada en testimonis reals vol desdramatitzar des de l’humor l’experiència de viure un càncer de mama.

Grups professionals, conviuran en la nova programació amb espectacles fornejats per companyies de casa com són Saó de Ponent, que presentarà Nit d’Ànimes, un recorregut teatralitzat per les tradicions de Tots Sants, així com l’espectacle de màgia que portarà en escena la companyia Xavi&Cris.

També hi tindrà cabuda el teatre intimista amb Límits, de Ferran Orobitg, i l’Efecte Papallona d’Àlex Cabré i Arnau Gatz. La programació també inclou el teatre familiar que arriba de la mà de la Xarxa amb quatre peces teatrals.

Les entrades per a tots els espectacles ja estan a la venda per Ticketmaster i es podran adquirir a taquilla a partir del 25 d’octubre.

Podeu consultar tota la programació a www.teatrelamistat.com

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.