Un ferit lleu i el veïnat d’un bloc de pisos desallotjat a causa de l’incendi d’una paret al carrer Domènec Cardenal

L’espectacularitat de les flames i la intensa fumera ha mobilitzat Policia Local, set dotacions de Bombers i sis de Mossos

Una persona ha resultat ferida lleu per inhalació de fums i el veïnat d’un bloc de 12 pisos ha hagut de ser desallotjat aquest matí al número 52 del carrer de Domènec Cardenal número 52 a causa d’un incendi que s’ha declarat en una paret lateral de l’edifici quan un operari estava treballant a la terrassa d’una casa contigua i les espurnes de la serra radial amb què operava han pres l’envà aïllant pluvial de la paret. El ferit, un veí de Mollerussa de 67 anys, ha estat traslladat en ambulància al Centre d’Atenció Primària i ja ha estat donat d’alta. Així mateix, les persones desallotjades ja han pogut tornar a casa seva un cop finalitzat l’operatiu i també s’ha restablert el trànsit per aquesta via, que ha estat tallada durant les dues hores i mitja en què els bombers han estat treballant en la zona.

L’espectacularitat de les flames i la intensa fumera que s’ha ocasionat ha mobilitzat en primera instància els efectius de la Policia Local, que han procedit a desallotjar els ocupants dels de l’immoble afectat així com les persones que es trobaven en la cafeteria que hi ha sota aquest edifici. En l’operativa han treballat set dotacions de Bombers procedents de Mollerussa, Tàrrega i Les Borges Blanques i sis patrulles dels Mossos d’Esquadra de Mollerussa i Les Borges Blanques que han ajudat a assegurar el perímetre per garantir la seguretat.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.