Un incendi obliga a desallotjar 8 pisos del Grup Jaume d’Urgell fins que es determini l’afectació de l’immoble

Incendi

Les persones que resideixen en 8 pisos del Bloc E del Grup Jaume d’Urgell de Mollerussa han passat la nit fora de casa allotjades en cases de familiars o d’amics a causa d’un incendi declarat en un pis de la quarta planta que es podria haver originat, a falta dels resultats finals de la investigació que du el cos de Bombers, per un curtcircuit mentre s’estava carregant un patinet elèctric. L’incident, que va causar una gran expectació al barri,  va causar també un ferit lleu per inhalació de fums, que primer va ser atès al CAP de Mollerussa i després derivat a l’Hospital Arnau de Vilanova on ja ha estat donat d’alta. Així mateix, una veïna de 85 anys i amb mobilitat reduïda va ser allotjada temporalment a la residència Can Jaques de Mollerussa per poder ser atesa degudament.

Les persones desallotjades no podran tornar als seus domicilis fins que així ho determinin els serveis tècnics municipals que es van personar ahir a la nit al lloc dels fets per fer una primera inspecció i que en preveuen fer una altra de més exhaustiva demà dilluns a primera hora per determinar l’afectació en l’estructura de l’immoble. També es van personar a l’incendi l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Ramon Teixidó, així com el portaveu del grup municipal del PP, Joan Simeper poder actuar sobre el terreny i donar resposta immediata a les persones afectades. Així mateix, també s’han alertat els Serveis Socials municipals i del Consell Comarcal del Pla d’Urgell per si a partir de dilluns, quan es determini l’estat estructural de l’immoble afectat, cal intervenir. També es va interessar pel desenvolupament dels esdeveniments el conseller d’Interior, Miquel Buch, els qual es va posar en contacte amb l’alcalde de matinada.

La Policia Local, que va ser la primera a arribar al lloc de l’incendi un cop va rebre l’alerta al voltant de les 10 de la nit, mantindrà fins a nova ordre una patrulla fixa en la zona per vetllar per la seguretat. En l’incendi, van intervenir-hi dotacions dels parc de Bombers de Mollerussa, Tàrrega i Lleida així com els Mossos d’Esquadra.


Informa: Redacció Foto: Aj. de Mollerussa

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.