Un llibre homenatja a totes les persones que han fet possible el Concurs Nacional de Vestits de Paper

El Museu dels Vestits de Paper de Mollerussa ha acollit aquest diumenge la presentació del llibre commemoratiu del 50è aniversari d’aquest concurs nacional, que es celebrarà el proper 12 de desembre. L’obra, de Miquel i Carme Polo, vol ser un homenatge a totes les persones que han fet possible aquest certamen, dels que ho van idear al 1963 fins a l’actualitat, convertint en protagonistes a totes les modistes i creadors dels vestits que cada any desfilen per la passarel·la instal·lada al Teatre l’Amistat.

Precisament el llibre, el qual ha estat editat en català, castellà i anglès, és un element més que pretén donar valor a aquest concurs a escala internacional. En aquest sentit, l’Ajuntament de Mollerussa vol començar a articular al 2016 els passos necessaris per aconseguir que aquest certamen es pugui reconèixer més endavant com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

L’acte de presentació també ha servit per ressaltat la figura de Miquel Polo com a cronista oficial de la història recent de la capital del Pla d’Urgell.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.