Un miler de persones mostren la seva devoció a Vila-sana per la Mare de Déu de la Cabeza

Un instant de la celebració. FOTO: Ajuntament de Vila-sana.

 

Vila-Sana s’ha tornat a omplir amb més d’un miler de persones que han volgut mostrar la seva devoció per la Mare de Déu de la Cabeza. Enguany, s’ha celebrat el 24è aniversari de la seva Confraria, presidida per Maria Lorena Jurado, amb 40 nous confrares com, per exemple, el periodista esportiu de TV3, Jordi Sanuy.

La Casa Vella de Vila-sana ha acollit una missa solemne a càrrec de Climent Capdevila, rector de Vila-Sana, on també hi ha participat el coro rociero Romero i Jara de la casa d’Andalusia, dirigit per Francisco Muñoz.

La Mare de Déu de la Cabeza va arribar a Vila-sana procedent d’Andujar (Jaen) fa més de 300 anys i, des d’aleshores, està a la capelleta de la Casa Vella a on ha estat venerada per la població. L’any 1995 es va fundar la confraria amb l’objectiu de venerar-la dos cops l’any. Una, l’últim diumenge d’abril coincidint amb la festa de la romeria que es fa a Andujar, i l’altra per la Festa Major del setembre de Sant Miquel, ja que la Mare de Déu de la Cabeza és copatrona de la Vila-Sana.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.