Un ós lluminós, protagonista en l’encesa de l’enllumenat nadalenc a Mollerussa

  • Un ós lluminós de 6 metres d’ample per 3,5 d’alçada vestirà la plaça de l’Ajuntament i se suma als altres 4 gegants que ja hi havia l’any passat

L’Ajuntament de Mollerussa ha fet aquesta tarda l’encesa oficial de l’enllumenat nadalenc a la plaça de l’Ajuntament, on s’ha ubicat un nou element gegant pensat perquè la ciutadania hi pugui interactuar. Es tracta d’un ós lluminós de 6 metres d’ample i 3,5 d’alçada que s’afegirà als quatre que ja es van instal·lar l’any passat com són la bola de 4 metres de diàmetre, el paquet de regal de 4,5 metres quadrats, l’arbre de boles i l’arbre de giragonsa.

El tret de sortida ha anat a càrrec de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat del president de Mollerussa Comercial, Àlex Català, i del delegat de la Cambra de Comerç a Mollerussa, Josep Anton Gaya, així com dels diferents representants municipals en un acte que ha comptat de nou amb gran expectació per part de la ciutadania.

La il·luminació també compta amb 10 garlandes solidàries que llueixen la figura d’El Petit Príncep, una iniciativa de l’empresa Il·luminacions nadalenques Sebastià Garralón a benefici de l’hospital de Sant Joan de Déu, a la qual l’Ajuntament s’ha sumat per segon any consecutiu.

A banda, una trentena de carrers i places més de la ciutat tindran il·luminació nadalenca amb més de 170 elements que funcionen amb baix consum o bé amb el sistema leeds. Així mateix, entre aquests elements n’hi 7 que duen l’anagrama de Mollerussa Comercial.

Aquesta decoració es complementarà a partir del 10 de desembre amb l’exposició de vestits de paper dins d’unes vitrines il·luminades a les places del centre urbà. Així mateix, també s’ha buscat la complicitat dels comerços de la ciutat per tal que puguin participar en la mostra exposant diferents peces en els seus aparadors, alguns dels quals ja començaran a lluir els primers vestits aquesta setmana també.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.