Un projecte intergeneracional i vitalitzador per al centre de Mollerussa guanya el II Campament d’Innovació

Un projecte intergeneracional i vitalitzador per al centre de Mollerussa ha sigut el guanyador del II Campament d’Innovació i Emprenedoria, que tenia com a repte Com integrar el nou espai públic a l’àmbit educatiu?. La proposta vencedora presenta un desglòs d’activitats per unir el centre urbà amb els interessos de la ciutadania. En aquest sentit, inclou la narració d’històries o contes per part de la gent gran als més petits, concerts de grups de música locals per tal d’afavorir el seu creixement artístic, o jocs tradicionals per als infants. Així mateix, també vol fer partícip el teixit comercial de la ciutat. Tot plegat, amb la col·laboració de voluntaris, i distribuït en un calendari anual.

Pel que fa a la materialització d’aquest projecte, des de l’Ajuntament es considera una idea per a  “treballar-hi i innovadora”, ja que dóna resposta a una “necessitat real”. Tanmateix també s’indica que cal pressupostar-la.

La jornada ha comptat amb la participació de 60 alumnes de sis centres de Formació Professional de la demarcació de Lleida. Entre ells l’Institut Mollerussa, que hi participa per primer cop, La Salle Mollerussa, Ilerna, Institut Torrevicens, La Caparella i l’Escola del Treball.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.