Un projecte que estimula la memòria i la salut, creat a Mollerussa fa tres anys, atén uns 800 usuaris a Catalunya

Un simple joc de passar la pilota a la persona que porta el jersei d’un color determinat o que viu en un poble o en un altre serveix per fer treballar el cervell. I això és el que porta fent en els darrers tres anys a Mollerussa la Fundació Catalunya – La Pedrera a través del Programa de Reforç i Estimulació de la Memòria i la Salut.

Ara per ara, hi participen un total de 45 usuaris, provinents de Mollerussa, el Pla d’Urgell i d’altres localitats properes a la ciutat. L’objectiu és el d’acompanyar als usuaris del projecte, així com també a les seves famílies, en el procés cap a la dependència, intentant que, durant el màxim període de temps possible, puguin ser autosuficients.

Els usuaris destaquen els bons resultats que obtenen a través d’aquestes sessions. Alguns hi estan des dels inicis i altres que venien d’acompanyants han decidit quedar-s’hi pels beneficis què els hi aporta.

La capital del Pla d’Urgell va ser pionera en la posada en marxa d’aquest projecte que avui dia atén a prop de 800 usuaris de tot Catalunya en 25 espais gestionats per la Fundació Catalunya – La Pedrera.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.