Un total de 55 persones d’entre 16 i 29 anys del Pla d’Urgell participen al Programa de Garantia Juvenil

Aquests cinc joves treballen des del passat dia 15 al Consell Comarcal del Pla d’Urgell. Tenen un contracte de pràctiques remunerades de sis mesos, que s’emmarca en el Programa de Garantia Juvenil, adreçat a persones d’entre 16 i 29 anys. Enguany s’han desenvolupat quatre projectes diferents a la comarca, un de pràctiques a l’estranger, un altre d’orientació laboral, un més d’inserció dirigit a titulats en ESO i Cicles Formatius i un darrer enfocat a titulacions superiors.

En el cas del Consell Comarcal, s’han triat persones titulades que estan desenvolupant feines de comunicació, serveis socials i administració. L’Oficina Jove comarcal és un dels punts des d’on es poden iniciar els tràmits per inscriure’s al Programa de Garantia Juvenil i també ofereixen assessorament en el procés de recerca de feina.

Per poder participar al Programa de Garantia Juvenil, els joves han d’estar en situació d’atur 30 dies naturals abans de formalitzar la inscripció i tampoc han d’haver rebut accions educatives ni formatives en els darrers mesos.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.