Una casa rural de Vila-sana organitza una visita emulant la pel·lícula “Charlie y la fábrica de chocolate”

Des de fora veiem una casa pairal del segle XVIII, la tercera més antiga de Vila-sana. Però, al seu interior, els seus visitants s’han traslladat per uns minuts a l’atmosfera de la pel·lícula Charlie y la fábrica de chocolate. Una manera diferent d’ensenyar aquest establiment de turisme rural entre els seus seguidors de Facebook.

Gràcies al concurs, que es va anunciar a través de la xarxa social el passat octubre, es van aconseguir mig miler de seguidors en 10 dies. Amb la visita a la casa, que té una capacitat per a 15 persones, s’acompleix amb una curiositat que tenien tant possibles futurs clients com veïns de la zona que tenien interès en conèixer l’establiment i les històries i anècdotes que amaga. Entre els afortunats de poder visitar la casa hi havia persones provinents de les terres de Lleida però també de l’àrea de Barcelona.

A banda dels detalls originals que es combinen amb la decoració, els visitants han pogut conèixer la part del celler; considerat pels seus propietaris com el tresor de la casa. Una jornada que ha conclòs amb el simbolisme de la xocolata i els dolços i que ha servit per fer sentir especials per una estona als guanyadors del concurs.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.