Una cinquantena de joves dels instituts de Mollerussa participen al 1r campionat de tennis taula inclusiu del Pla d’Urgell

La jornada organitzada per ACUDAM vol ser una competició on joves amb i sense discapacitat estableixin vincles mitjançant la pràctica esportiva

Diferents  persones d’ACUDAM i de l’Institut Municipal d’Ocupació de Lleida s’han mesclat en la competició amb alumnes provinents de tots els instituts de la ciutat (Institut Mollerussa, INS La Serra, La Salle Mollerussa, INS Salt del Duran i INS Terres de Ponent). També s’ha sumat com a públic alumnes de l’Escola Siloé.

El control dels partits ha estat realitzat per persones de l’entitat social empoderant-los així en l’organització de la jornada amb el suport dels joves dels instituts. El campionat ha tingut lloc en el marc de la “Setmana Cultural” que el Servei de Teràpia Ocupacional ACUDAM organitza al llarg d’aquests dies amb tot un seguit d’activitats.

Pel que fa a la competició,  s’ha disputat una primera fase de grups classificatòria on cinc d’ells han competit per posteriorment fer una segona volta amb relació a les posicions aconseguides.

Clàudia Solanes de l’INS La Serra ha explicat que “organitzar un torneig no és fàcil i invitar a joves d’altres instituts per compartir aquest moment amb persones amb discapacitat és una bona experiència i gaudim tots plegats”.

Albert Reig de l’ACUDAM “jugar amb altres persones m’agrada molt, és diferent i ens ho passem molt bé tots”.

El bon resultat de la jornada ja ha deixat clar que hi haurà una segona edició implicant a més joves del territori i a altres entitats socials.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.