Una clínica dental de Mollerussa ofereix tot el seu estoc sanitari als centres de salut que ho necessitin

La clínica d’odontologia Lo Dental de Mollerussa ha posat tot el seu estoc sanitari a disposició de qualsevol hospital o centre de salut que el necessiti. L’objectiu és ajudar a garantir que els professionals sanitaris comptin amb el material suficient i de seguretat per treballar, especialment, davant el Covid-19. En concret, l’equip dental de la clínica de la capital del Pla d’Urgell, ha detallat en un vídeo publicat a les seves xarxes socials que pot proporcionar mascaretes, guants, tovalloletes de desinfecció així com bates quirúrgiques.

L’oferiment s’ha produït després que la clínica hagi decidit tancar portes fins a nou avís a causa del coronavirus, ja que el fet de treballar constantment a prop de la boca del pacient els convertia en un possible vector de transmissió de la malaltia.

De fet, diversos dentistes del territori han demanat al Govern que decreti el tancament de les clíniques dentals per prevenció de la pandèmia. Afegir que el CAP de Mollerussa ha estat el primer a rebre l’oferta de material. En aquest sentit s’han mostrat molt agraïts per la solidaritat i generositat rebuda.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.