Una de cada quatre firmes de l’Autotrac demana ampliar el seu espai expositiu

La 31a fira Autotrac de Mollerussa, dedicada als sectors d’ocasió de l’automòbil i la maquinària agrícola, ha tancat aquest diumenge les seves portes amb 17.000 visitants i un balanç positiu. I és que un de cada quatre expositors del certamen ha manifestat la seva necessitat d’ampliar l’espai expositiu, sobre tot en el sector automobilístic. Tot plegat, fa que Fira de Mollerussa confiï en superar el centenar de vendes i el milió d’euros de volum de negoci en l’edició d’enguany, dades que es donaran a conèixer d’aquí uns dies un cop fet el recompte oficial de transaccions.

Des de l’ens firal també s’ha afegit que tant per al sector d’automoció com per al de la maquinària agrícola, ha quedat reflectit que la fira és d’utilitat per als expositors, alhora que ha ressaltat que més del 50% d’aquests participen en el certamen des de fa més de deu anys.

L’edició d’enguany de l’Autotrac oferia una àmplia làmina expositiva amb 438 cotxes, amb preus que oscil·laven entre els 600 i els 58.000 euros. Així mateix també s’hi podien trobar 235 unitats més del sector de la maquinària, amb 104 tractors i 131 eines agrícoles.


Informen: Alba Cases i Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.