Una desena de joves del Pla d’Urgell crearan el seu propi ‘Booktrailer’

Una desena de joves de Mollerussa i de diferents punts del Pla d’Urgell aprendran a elaborar un ‘booktrailer’, un curtmetratge destinat a promocionar un llibre, gràcies al curs que acull la Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa cada dilluns d’aquest mes de novembre.

Construir un relat que sigui capaç de mantenir els espectadors atrets, però que alhora no desveli cap dels secrets principals de la història, ha sigut l’objectiu de la sessió inaugural del curs que ha dirigit el narrador Carles Alcoy.

Per altra banda, el productor i també actor, Oriol Guanyabens, s’encarregarà de mostrar als participants les tècniques per traslladar els seus relats escrits al món audiovisual, fent ús de diferent material per enregistrar i editar imatges. Així mateix, els participants també desenvoluparan la seva faceta interpretativa per tal de representar les seves lectures.

D’aquesta manera, en la darrera sessió del curs, adreçat als joves majors de 12 anys, s’espera projectar un total de 5 ‘booktrailers’.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.