Una empresa d’enginyeria industrial s’instal·la a la Incubadora de Bell-lloc d’Urgell

Entre Claus NOWNOLOGY

Foto: R.B.

L’alcalde de Bell‐lloc d’Urgell, Ramon Cònsola i els responsables de l’empresa “NOWNOLOGY SL”, David Navarro i Ricard Bordalba han signat avui dilluns l’entrega de claus del nou despatx de la Incubadora d’Empreses.  

La Incubadora d’Empreses de Bell‐lloc d’Urgell ha estat    escenari en ple estat d’alarma del COVID‐19 de l’entrega de claus d’una nova empresa que acollirà aquest edifici empresarial. L’alcalde de l’Ajuntament de Bell‐lloc d’Urgell, Ramon Cònsola, acompanyat dels responsable de l’empresa David Navarro i Ricard Bordalba, han signat el conveni de cessió i ús del despatx nº 7 de la Incubadora.

Els dos emprenedors de NOWNOLOGY SL  disposen de gran experiència en l’àmbit del packaging, final de línia i robòtica. La seva activitat es divideix en dues seccions principals, per una banda oferir serveis d’enginyeria en l’àmbit de l’automatització industrial, disseny mecànic, elèctric i programació, i per altra banda en la realització de projectes claus en mà. L’objectiu principal de NOWNOLOGY és oferir un servei o producte personalitzat i adequat a cada projecte, és per això que disposa tant d’oficina tècnica com de taller de proves i muntatges.

La Incubadora d’Empreses facilita l’inici o la millora de l’activitat empresarial a través d’una sèrie de serveis complementaris, a preus més reduïts que els que ofereix el mercat, i totalment adaptats a les seves necessitats. La Incubadora d’Empreses ofereix  serveis de  formació , assessorament i  posa a l’abast de totes aquelles persones que  volen crear, consolidar o fer créixer el seu negoci al Pla d’Urgell a les instal∙lacions del centre empresarial a uns preus molt  competitius reduint la inversió inicial i les despeses de funcionament durant un període determinat de temps.

Actualment està al 70 % de la seva ocupació, allotja 8 empreses que donen feina a 16 persones. Queden a disposició dels emprenedors i emprenedores 2 despatxos amb preus a partir de 102 € al mes amb tots els serveis inclosos (fibra òptica, llum, aigua, calefacció, videovigilància, etc).


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.