Una gimcana de proves al fang i una llonganissada popular, novetats de la Festa Major de Mollerussa

L’Xtreme Action Mollerussa, una gimcana que tindrà lloc el divendres 20 de maig al Parc de la Serra en la que el fang és el protagonista de fins a set proves de força i habilitat, és una de les novetats d’enguany del programa de Festa Major i és la primera activitat que s’organitza des del Consell de Participació Adolescent, creat el passat mes de gener.

Per la seva banda, el Jovent de Mollerussa donarà el tret de sortida a les festes amb una llonganissada popular. El col·lectiu també ha participat en la tria dels concerts nocturns de la nit del divendres i duran a terme dissabte la segona edició de la Jove Fest.

Una altra de les novetats és que, a través d’un codi QR del programa de Festa Major, s’obre un procés participatiu per decidir si es recupera la Milla Nàutica que es va deixar de fer al 2008 després de 18 edicions.

La Festa Major, que manté un pressupost d’uns 90.000 euros, també inclourà enguany la celebració, el dissabte 21, de la Nit dels Museus, en què es podrà visitar l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell i el Museu de Vestits de Paper.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.