Una màquina autopropulsada per al transport de bins i palots, Premi Especial d’Innovació

Una màquina autopropulsada per al transport i maneig de bins i palots, presentada per la firma Argilés S.A. de Miralcamp, ha estat la guanyadora del Premi Especial d’Innovació al constructor/expositor de maquinària agrícola i/o ramadera de l’Estat espanyol, que atorga la 146a Fira de Sant Josep de Mollerussa, segons ha decidit el comitè tècnic del certamen. El premi està dotat amb 1.600 euros i el lliurament d’una placa d’honor.

El Premi d’Innovació en Maquinària Agrícola, dotat amb 1.100 euros i placa d’honor i atorgat també per Fira de Mollerussa, ha estat per a Baltrons Maquinària Agrícola S.L. d’Alcarràs, que ha presentat un equip de poda autònom a bateria amb control electrònic de la tisora o eina de tall.

El premi d’Innovació en Maquinària o Instal•lacions Agroindustrials, també dotat amb 1.100 euros i placa d’honor i, en aquest cas, atorgat per la demarcació de Lleida del Col•legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals de Catalunya, ha estat per a la firma Maquinària Agrícola Segués S.L. de Sant Ramon, que ha presentat una màquina combinada per trencar les ametlles a la vegada que amb un sistema de sedàs classifica la closca del fruit.

D’altra banda, Tallers Corbins S.L. de Corbins ha aconseguit l’accèssit a la maquinària agrícola, dotat amb placa d’honor per un xassís porta accessoris amb sistema de manteniment antiherba ecològic de gran velocitat d’avançament, que s’usa per al treball del sòl de manera superficial.

Els premis a la maquinària, que s’han atorgat a diferents firmes participants en la Fira, s’han lliurat aquest dissabte durant el sopar de la Nit de l’Expositor, que al Restaurant Resquitx.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.