Una màquina perfiladora de pedra, Premi Especial d’Innovació de la 147a Fira de Sant Josep

Una màquina perfiladora que facilita la recollida i el picat posterior de la pedra de la firma Almagricola SL d’Almacelles s’ha adjudicat el Premi Especial d’Innovació al constructor o expositor de maquinària agrícola o ramadera de l’Estat espanyol que atorga la 147a Fira de Sant Josep de Mollerussa. El guardó està dotat amb 1.600 euros.

El Premi d’Innovació en Maquinària Agrícola, dotat amb 1.100 euros, ha estat per a Osvald Ferreterias S.L. de Torres de Segre, que ha presentat un nou sistema de seguretat de les tisores de poda sense necessitat de posar-se guant de protecció.

Pel que fa al premi d’Innovació en Maquinària o Instal·lacions Agroindustrials, també dotat amb 1.100 euros, se l’ha emportat la firma Vicens Maquinària Agrícola S.A. de Fondarella, que ha presentat un atomitzador intel·ligent que proporciona un ajust automàtic del ventilador.

Així mateix, Maquinària Agrícola Plumed S.L. de Monreal del Campo (Terol) ha aconseguit l’accèssit a la maquinària agrícola per un aplicador de purí Alp.

Cal afegir que aquests premis d’innovació celebren enguany quaranta edicions. Per altra banda, la firma Nufri de Mollerussa ha rebut el premi al Millor estand dels pavellons firals, i l’empresa Estructuras Arqué de Soses ha estat reconeguda amb el premi a la millor parcel·la dels recintes exteriors.


Informen: Alba Cases i Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.