Una nova Associació de Familiars d’Alzheimer de Mollerussa vol fer un pas més amb el projecte d’estimulació de la memòria

Celebren ballant el 4t aniversari a Mollerussa del REMS, el programa de Reforç i Estimulació de la Memòria i la Salut. I en aquesta ocasió ho fan acompanyats del seu entorn més proper, d’on precisament ha sorgit la nova Associació de Familiars d’Alzheimer i altres malalties neurodegeneratives de Mollerussa i el Pla d’Urgell. Un dels seus principals objectius és el crear un Centre d’Estimulació Domèstic per tal de donar una continuïtat al projecte que ja desenvolupa la Fundació Catalunya – La Pedrera a la ciutat.

D’aquesta manera, hi hauria un espai adequat a les necessitats dels casos més greus, per aquells usuaris que el REMS no pot acollir. La filosofia de treball, però, seria la mateixa, la d’oferir una atenció centrada en la persona, com porten fent des del passat setembre, en el marc d’un projecte pilot. Una fórmula que els ha funcionat i que ara es començarà a estendre per una vintena de centres de Catalunya.

A l’aniversari també hi han assistit autoritats i representants d’entitats. Tot plegat, ambientat amb vaixells de paper que simbolitzen la voluntat de seguir navegant junts en l’atenció de les persones.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.