Una quinzena de joves, preparats per crear la quarta ruta saludable de Linyola

Són la quinzena de joves que aquest divendres han arribat a Linyola per participar en la quarta edició dels camps de treball del municipi. Els voluntaris, de 14 a 17 anys i provinents d’arreu de Catalunya, assumeixen enguany el repte de dibuixar la quarta ruta saludable del poble, que tindrà un recorregut aproximat de 5 km per la seva zona sud. Els treballs s’iniciaran dilluns i es desenvoluparan al llarg de les pròximes dues setmanes. En aquest sentit, les tasques també serviran per polir i finalitzar les realitzades en les tres edicions anteriors.

Aquest camp de treball s’articula a través de l’Associació Alba de Tàrrega, entitat social que ofereix una atenció integral a totes les persones amb qualsevol discapacitat. El seu representant, Toni Domingo, ha volgut destacar la importància que té per als joves participar en experiències de treball comunitari i inclusiu.

Els joves s’organitzaran en diferents grups per treballar de manera simultània a les quatre rutes al llarg del matí. A la tarda, disposaran d’activitats d’esbarjo i també per a que s’interrelacionin amb els elements patrimonials, culturals, arquitectònics de la comarca i les proximitats.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.