Una segona part frenètica i polèmica estableix l’empat (2-2) entre Mollerussa i Balaguer

Els del Pla protagonitzen una primera part molt gris i reaccionen a la represa malgrat quedar-se amb 10 jugadors

Mollerussa i Balaguer han empatat a dos gols en un partit que s’ha decidit en una segona part frenètica. Abans, els del Pla d’Urgell han protagonitzat uns primers 45 minuts molt grisos i ple d’imprecisions. De fet, el primer gol dels balaguerins ha arribat després d’una errada en la sortida de pilota dels locals que ha permès a Pau Solanes assistir a Ramon Bayona per fer el 0 a 1, resultat amb què s’ha arribat al descans.

La segona part ha començat amb molta polèmica a causa d’aquesta acció on cap dels àrbitres hi ha apreciat gol, i posteriorment per aquest gol anul·lat a Adri per fora de joc. A més, Nico Magno veia la segona groga al minut 56 i deixava els locals amb 10. Malgrat això, els de David Biosca no han aconseguit treure suc de la superioritat i el Mollerussa s’ha fet amb el domini del joc fins que Jofre Graells ha empatat el partit (1-1) al minut 65, en una jugada molt protestada pel porter Peguero.

Quan més sofrien els de la Noguera, Bayona ha signat un gran gol de cap per tornar a avançar el Balaguer al 73. Però tan sols dos minuts després, Genís Soldevila ha donat la rèplica amb un gol que ha fet alçar el públic del Municipal i ha significat el definitiu 2-2.

Amb aquest empat, el Mollerussa se situa tercer a dos punts del liderat i el Balaguer ocupa la catorzena posició amb dos punts sumats.

Informa: Ignasi Gómez Cabrera