Una seixantena de joves participen al curs d’auxiliars de Fira de Mollerussa

El director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, saludant els alumnes del curs. FOTO: Fira de Mollerussa.

 

Un total de 54 nois i noies, de Mollerussa i altres poblacions veïnes, participen avui en la jornada de formació d’auxiliars de fira organitzada per l’ens Fira de Mollerussa. La convocatòria, que arriba a la seva divuitena edició, té per objectiu preparar els inscrits perquè puguin treballar als certàmens firals que es realitzaran a la capital del Pla d’Urgell l’any vinent.

El director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, ha visitat aquest matí el desenvolupament del curs i ha saludat els joves participants, alhora que els ha transmet la importància de la seva feina en tasques no només d’atenció a l’expositor, jornades tècniques i realització d’enquestes, entre altres, sinó també “com a primer contacte moltes vegades en la relació entre el visitant i Fira de Mollerussa”.

El programa inclou una part teòrica, amb l’explicació de temes com què és una fira, tipus de certàmens firals i d’organitzadors firals; i una altra de pràctica on es tracten les principals tasques a realitzar com a auxiliars de fira així com alguns aspectes relacionats amb aquest treball com el protocol, els punts d’informació, les jornades tècniques o les enquestes.

El curs dedica una part important a la Fira de Sant Josep, el certamen més important de la capital del Pla d’Urgell i on l’ens firal necessita contractar més personal auxiliar.

Per acabar, des de l’organització del curs es passa una enquesta perquè els assistents puguin valorar el desenvolupament del curs.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.