Una seixantena de persones s’inscriuen a la Borsa de treball de Fira de Mollerussa per als certàmens del 2022 i 2023

Aquest dijous i divendres té lloc el curs formatiu als Pavellons Firals

Els Pavellons Firals de Mollerussa acullen avui dijous i demà divendres el curs formatiu per a auxiliars de fira organitzat per Fira de Mollerussa i que enguany s’ha fet a través de la convocatòria d’una Borsa de treball per als certàmens dels anys 2022 i 2023. Un total de 59 persones s’han inscrit en aquesta Borsa, de les quals 23 realitzen aquests dies la formació, 11 van quedar excloses per falta de documentació i les 25 restants estan exemptes de fer el curs per haver-lo realitzat el 2017 o anys posteriors.

El director de l’ens firal, Xavier Roure, ha fet una visita aquesta tarda a la primera de les dues sessions formatives, les quals tenen com a objectius millorar el servei d’informació de les tasques del dia a dia d’una fira (punts d’informació, jornades tècniques, protocol, aparcaments, muntatge i desmuntatge…), dotar els certàmens firals d’un sistema de control de qualitat i, alhora, facilitar la relació de l’expositor i el visitant amb la Fira.

La formació, la qual l’ens firal de la capital del Pla d’Urgell du a terme des de l’any 1999 i arriba a la seva vint-i-dosena edició, recupera enguany la convocatòria després que l’any passat no es pogués fer per la situació sanitària.

El programa del curs inclou una part teòrica, que s’ha realitzat aquest dijous a la tarda, amb l’explicació de temes com què és una fira, tipus de certàmens firals i d’organitzadors firals; i una altra de pràctica, que es farà demà divendres a la tarda, on es tractaran les principals tasques a realitzar com a auxiliars de fira així com alguns aspectes relacionats amb aquest treball com el protocol, els punts d’informació, les jornades tècniques o les enquestes.

Impartit per Joaquim Fabrés, el curs dedica una part important a la Fira de Sant Josep, el certamen més important de la capital del Pla d’Urgell i on l’ens firal necessita contractar més personal auxiliar.

El procés de selecció consta de dues fases: l’assistència al curs formatiu i la superació d’un test, que els participants faran demà divendres, i, en segon lloc, un concurs de mèrits.

Fira de Mollerussa engegarà el pròxim mes de març el seu calendari firal anual amb la 149a Fira de Sant Josep i el 41è Saló de l’Automòbil, del 18 al 20 de març; continuarà amb la 32a edició de l’Autotrac, del 8 al 10 d’abril; el 27è saló Expoclàssic, 17 i 18 de setembre; el 21è Concurs de Pintura Ràpida “Ciutat de Mollerussa”, el 25 de setembre; la 27a fira Autotardor, del 21 al 23 d’octubre, i la 15a Mollerussa Lan Party, del 4 al 6 de novembre.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.