Una trentena de nens i nenes gaudeixen del tennis taula durant el juliol

La regidora d'Ensenyament jugant a tennis taulaEl CTT Mollerussa celebra aquest estiu la 5a edició del campus d’estiu amb una participació de 36 infants en les dues primeres quinzenes. La regidora d’Ensenyament, Mònica Segués, ha entregat els obsequis del segon torn a la taula instal·lada a les piscines.

És el cinquè estiu que el Club Tennis Taula Mollerussa ofereix una activitat per a tots els infants de la comarca al seu local de joc. Només en les dues primeres quinzenes, que s’han celebrat durant el mes de juliol, hi han participat fins a 31 nens i 5 nenes d’entre 6 i 16 anys. En el primer torn hi van haver 29 inscrits mentre que en la segona quinzena 19, alguns dels quals ja havien participat en la primera. El club espera assolir les xifres d’altres edicions, que arribaven a la cinquantena, durant el mes d’agost amb quatre setmanes més d’activitat, del 30 de juliol al 10 d’agost i del 20 al 31 del mateix mes.

La regidora d’Ensenyament, Mònica Segués, ha visitat aquest dijous el campus d’estiu a la taula instal·lada per l’ajuntament de Mollerussa a les piscines municipals. Segués ha fet entrega a tots els nens i nenes d’uns clauers en forma de pala o pilota com a obsequi d’aquesta quinzena. La regidora també ha felicitat als participants per la seva iniciativa a jugar i practicar un esport minoritari com és el tennis taula.

L’objectiu del campus és promocionar el club i l’esport a tota la comarca amb un format divertit i dinàmic. La majoria de participants són de Mollerussa tot i que també hi ha nens de Fondarella, Miralcamp, Golmés, Juneda o Ivars d’Urgell. L’hora d’inici és a les 9 del matí però els pares i mares els poden deixar fins a mitja hora abans per conciliació laboral. L’activitats’acaba a les 13 hores a les piscines municipals, on els venen a recollir. Les inscripcions per a les dues següents quinzenes segueixen obertes a la pàgina web del club i es pot trobar més informació de l’activitat a les xarxes socials.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.