Una trentena de professionals es reuneixen a la taula sobre educació del programa (Re)ActivemMollerussa

taula treball Educació Reactivem

L’Ajuntament de Mollerussa ha reunit aquest dijous una trentena de professionals vinculats al sector educatiu de la ciutat en la primera de les 5 taules de treball que ha previst dins el programa (Re)ActivemMollerussa, que té per objectiu donar resposta a les conseqüències provocades per l’emergència social i econòmica causada per la Covid-19.

La taula, que va tenir lloc a la sala polivalent de L’Amistat, va concloure amb la recollida d’un total de 19 propostes concretes, 13 de les quals van sorgir directament dels participants presents, entre els quals hi havia representants dels equips directius de tots els centres educatius de la ciutat així com presidents o membres de totes les AMPA, entre altres experts en l’àmbit. Les altres 6 propostes van arribar a través del mecanisme participatiu obert a través d’un formulari a la pàgina web www.mollerussa.cat i el correu reactivem@mollerussa.cat així com de la Junta de Portaveus, ja que es tracta d’un programa que compta amb el suport de tots els grups municipals del consistori.

Amb aquesta taula es va iniciar el procés de recollida de les propostes que ara seran valorades i treballades en un grup de treball més reduït amb la voluntat de definir les línies estratègiques a seguir. Les dues següents fases seran la de concreció del Pla d’Acció i la de l’execució del mateix en funció sempre de la disponibilitat pressupostària.

Aquest serà també el procés que se seguirà amb les altres 4 taules de treball que s’han concretat per tal d’abordar els àmbits social i de salut, econòmic, cultural i esportiu i el referent al sector del turisme i el lleure. D’aquesta manera, el calendari seguirà el dia 16 amb la taula econòmica; el 18, per a la social i de salut; el dia 22 per a la taula de l’àmbit cultural i esportiu i es tancarà amb la dedicada al turisme i al lleure el dia 30 de juny.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.