Una vintena de nens i nenes aprenen a nedar a Vila-sana

diplomes2019

  • Les piscines de Vila-sana acullen el curset de natació infantil, la trobada del grup d’amics del ball en línia i la tradicional banyada popular a la Llum de la Lluna

Les piscines de Vila-sana han acollit el lliurament de diplomes del curs de natació promogut per l’Ajuntament.  En aquesta edició, hi ha hagut 17 inscrits d’edats compreses entre els 18 mesos i els 10 anys. Gràcies a aquesta activitats, els més petits de la població tenen l’oportunitat de millorar el seu aprenentatge de natació.

Paral·lelament, aquest cap de setmana, en aquesta instal·lació també s’hi ha realitzat la tradicional trobada del grup d’amics del ball en línia.

grupball2019

Banyada popular a la llum de la lluna organitzada per l’Ajuntament

Se suma a tot aquest seguit d’activitats, la XIVª edició de la ‘Banyada Popular’ nocturna a la llum de la lluna amb entrada gratuïta. Abans, també s’han habilitat inflables aquàtics per als més menuts de la població.

Durant la jornada, que tindrà lloc aquest dissabte, 27 de juliol, també es farà la primera edició d’un concurs de truites on un jurat donarà premis a la truita més original, a la més gustosa i a la que tingui millor cara.

Segons l’alcalde, Joan Sangrà, tot aquest seguit d’activitats a les piscines demostren “la riquesa lúdica de la població i les ganes de dur a terme iniciatives en comunitat i germanor per enfortir els lligams entre els veïns”. D’aquesta manera, la participació ciutadà és un eix fonamental que es vol continuar consolidant durant l’actual mandat.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.