Unes 1.800 persones s’endinsen en la 8a Mostra de Formatges Artesans al Palau d’Anglesola

El certamen incrementa any rere any el nombre d’assistents amb una aposta pels productes de qualitat i múltiples activitats pels més ‘turòfils’

La Mostra de Formatges Artesans de Ponent que se celebra al Palau d’Anglesola fa bona la dita que la qualitat és millor que la quantitat. I és que durant les seves vuit edicions, el certamen s’ha mantingut fidel a la seva filosofia d’oferir un nombre reduït de productors però, en canvi, el nombre de visitants no ha fet més que créixer any rere any. Enguany, unes 1.800 persones han visitat el poliesportiu del municipi per adquirir formatges procedents d’onze indrets de Ponent i de Catalunya, participar de les degustacions o de les demostracions de cuina.

La Mostra ha celebrat el seu acte central amb la presència de Bernat Solé, que ha defensat fèrriament els productes artesans en un dels seus darrers actes com a delegat del Govern a Lleida després de la seva inhabilitació dictada pel Tribunal Suprem.

Durant l’acte principal, que ha comptat amb les pubilles de vila, s’ha fet també el nomenament del formatger d’Honor 2022 al meteoròleg Francesc Mauri. Així mateix, s’ha fet el lliurament de premis del concurs de pastissos de formatge que ha guanyat Núria Montagut en la categoria d’adults, mentre que Roger Caelles ha estat primer, i Arnau Camps segon en la d’infants.

Tot plegat ha comptat també amb d’altres activitats culturals com l’actuació musical de grups com Route 96 i la veu de Lia Auris o de lúdiques com una gimcana de tractors a l’exterior.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.