Unes 150 persones coneixen què és ‘Viure sobre rodes’ a Mollerussa

Fins a 150 persones s’han volgut posar a la pell dels homes i dones amb diversitat funcional aquest dimarts al vespre a L’Amistat de Mollerussa, en el marc de la inauguració del projecte ‘Viure sobre rodes’, que neix de la Llar Terres de Ponent amb l’objectiu de conscienciar a la ciutadania sobre aquesta realitat.

La iniciativa, que s’estructura a través d’una mostra d’art, s’adreça especialment als més joves. En aquest sentit, els instituts de la ciutat tenen previst participar-hi al llarg d’aquesta i la setmana vinent. Així mateix, el grup “The Toxic Girls”, integrat per dues adolescents, també ha pres part del projecte interpretant diverses cançons durant l’acte inaugural.

Concretament, el projecte s’articula a través de càpsules vivencials i de l’exposició de seixanta fotografies obra d’Ivan Parra i de Jon Jiménez, les quals il·lustren instants i accions quotidianes de les persones amb mobilitat reduïda. L’espai, que també ofereix una cadira perquè qui vulgui el visiti ‘sobre rodes’, s’ubica a la Sala d’Exposicions del Museu de Vestits de Paper i es podrà visitar fins al pròxim dia 20 d’octubre.

El mateix diumenge dia 20 d’octubre també es durà a terme un debat sobre les “Capacitats emergents en un món global”. Cal recordar que el projecte compta amb el suport de l’Ajuntament de Mollerussa i de diverses empreses del territori.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.