Unes 3.000 persones presencien la prova decisiva de l’Europeu d’Autocròs a Mollerussa

El Circuit Parc de la Serra va omplir-se de públic per gaudir d’aquesta jornada

Unes 3.000 persones van presenciar aquest diumenge al Circuit Parc de la Serra de Mollerussa la prova decisiva del Campionat Europeu d’Autocròs, l’Europeu de Carcròs i el FIA Cross Car Academy Trophy.

Els títols que hi havia en joc van ser per a Petr Nikodém, Kevin Peters i Arnost Florián en l’Euro AX i David Méat en l’Euro XC. En la cursa d’aquesta modalitat, la pilot local Ares Lahoz va finalitzar en desena posició. D’altra banda, el gallec Miguel Gayoso va succeir a Gil Membrado com el millor de l’any al FIA Cross Car Academy.

D’aquesta manera, Mollerussa va tornar a ser l’epicentre de l’autocròs amb la participació dels millors pilots d’Europa de cada modalitat.

Informa: Oriol Gordillo Laboreo i Ignasi Gómez Cabrera