Unes 400 persones de totes les edats participen en la 4a Trobada Esportiva Escolar del Pla d’Urgell

IMG_1014

Al voltant de 400 persones han participat a la 4a Trobada Esportiva Escolar de Secundària que enguany, com a novetat, s’ha inclòs en el marc de les celebracions del Dia Mundial de l’Activitat Física. Per aquest motiu, i al mateix temps que l’alumnat de 1r d’ESO dels 4 instituts de la comarca (La Salle, Terres de Ponent, Mollerussa IV i La Serra) feien les seves activitats, un grup de ciutadans adults i de la tercera edat han participat en una activitat de dinamització del circuit esportiu que hi ha instal·lat al Parc Municipal de Mollerussa. A l’hora d’esmorzar tots junts han fet un esmorzar saludable consistent en fruita fresca, fruits secs, pa amb xocolata i llimonada.

L’objectiu d’aquestes trobades poliesportives és fomentar l’activitat física saludable i la relació de l’alumnat de la comarca. L’alumnat participant ha practicat durant 30 minuts cadascuna de les  7 estacions que i havia preparades: disc volador, voleibol, ball esportiu, acrosport, hoquei, crosfit i grans jocs esportius.

La organització de l’activitat, que s’emmarca dins les activitats de Dinàmica Educativa Comarcal i que també està impulsada pels Plans Educatius d’Entorn, corre a càrrec dels professorat del Seminari d’Educació Física del Pla d’Urgell conjuntament amb l’alumnat del Cicle Superior d’Animació d’Activitats Físiques i Esportives, que s’encarreguen del monitoratge. Col·laboren entre altres el Consell Esportiu del Pla d’Urgell, l’Ajuntament de Mollerussa.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.