Uns 170 professionals del món de l’educació comparteixen experiències a la Xa Trobada de Bones Pràctiques Educatives del Pla d’Urgell

Un instant de la trobada.

Uns 170 professionals vinculats al món de l’educació han participat aquest dimarts, a l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell de Mollerussa, a la Xa Trobada de Bones Pràctiques Educatives del Pla d’Urgell organitzada des del Centre de Recursos Pedagògics del Servei Educatiu del Pla d’Urgell. Tots ells van compartir experiències i bones pràctiques realitzades durant aquest curs en els centres de la  comarca.

La trobada, que compleix una dècada, ha contribuit a consolidar els objectius plantejats des del Servei Educatiu del Pla d’Urgell en la creació d’un entorn dedicat a difondre bones pràctiques educatives que ajudin a treballar les noves línies curriculars, apropant i compartint el coneixement i l’experiència educativa entre el professorat. Així, aquestes trobades bianuals d’intercanvi, també han afavorit la construcció del coneixement de forma col·lectiva, tot potenciant la innovació i la renovació pedagògica.

La idea ha estat de recopilar, promoure i difondre les millors pràctiques educatives que han fet arribar des dels centres, amb l’objectiu compartit per a millorar entre tots les oportunitats educatives i d’aprenentatge dels nostres infants i joves.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.