Usuaris del Casal d’Avis i alumnes de l’Institut Mollerussa surten plegats d’excursió a Verdú per aprendre compartint

sortida verdú 2019 (1) (1)

  • La iniciativa forma part del projecte ‘Coneixent-nos grans i petits’, que aquest divendres reunirà 200 grans i joves al voltant de les bitlles

 

Una vintena d’usuaris del Casal Municipal per a la Gent Gran van compartir la setmana passada una excursió a Verdú amb una vintena d’estudiants de l’Institut Mollerussa amb una nova iniciativa de convivència entre generacions que forma part del projecte Coneixent-nos grans i petits, un projecte reconegut dins el Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya impulsat per la Federació de Municipis de Catalunya i la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals.

sortida verdú 2019 (3)

Potenciar la convivència entre les dues generacions va ser el principal objectiu de la sortida per la qual cosa ja a l’hora de seure a l’autobús es van formar parelles d’una persona gran i una jove, una situació que també es va mantenir a l’hora de fer el taller de ceràmica, una de les activitats que es van dur a terme en la sortida. L’excursió a Verdú es va completar també amb una visita guiada a l’obrador de ceràmica, al forn de llenya i també amb la demostració al torn. L’experiència va ser qualificada de molt positiva per tots els participants ja que els va permetre establir noves formes de relacionar-se i aprendre compartint.

sortida verdú 2019 (4)

Així mateix i també dins d’aquest projecte Coneixent-nos grans i petits, tindrà lloc aquest divendres dia 10 la Segona Trobada de Bitlles en la qual participaran al voltant de 200 escolars de 3r curs de Primària de tots els centres de la ciutat acompanyats d’una desena d’usuaris del Casal Municipal per a la Gent Gran. L’objectiu de l’experiència, que tindrà lloc a la pista de bitlles de l’avinguda del Canal,  és introduir als més petits aquest esport de la mà de les persones que l’han practicat tota la vida amb la particularitat que es fan equips mixtes entre tots els centres per afavorir la cohesió i compartir l’experiència.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.