Vehicles de la marca Jaguar, motos italianes dels anys 70 i camions de postguerra, a la 21a Fira Expoclàssic

Més d’una cinquantena d’expositors del sector del recanvi i d’accessoris de vehicles antics es tornaran a aplegar aquest cap de setmana a Mollerussa en el marc de la 21a edició de la Fira Expoclàssic. L’ens firal de la ciutat ha destacat que aquest certamen és especial per la quantitat de participants que venen de Barcelona, que són més de la meitat, i sobretot pels que atreuen de fora de Catalunya, que representen una quarta part del total i entre els quals hi ha un expositor anglès.

El certamen dedicarà un dels seus pavellons a la compravenda de vehicles de més de 25 anys. A més, cinc clubs de vehicles històrics també hi seran presents i vint cotxes provinents de l’Alt Urgell visitaran la fira el diumenge. El públic, que es preveu que torni a superar les 10.000 persones, també podrà visitar tres exposicions monogràfiques on hi haurà una quinzena de motocicletes italianes dels anys 70, una mostra de camions de postguerra i una altra dedicada a la marca Jaguar.

Diumenge a les 10 del matí tindrà lloc la sortida de la 23a trobada de motos clàssiques, que comptarà amb la participació d’entre 70 i 80 persones. Enguany sortirà de la capital del Pla d’Urgell en direcció a Golmés i Vilanova de Bellpuig per recórrer també part de les comarques de l’Urgell i les Garrigues fins tornar a Mollerussa per Torregrossa i Miralcamp.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.