“Venenum Bonum” estrenarà la cinquena temporada de Saó de Ponent

“Venenum Bonum” és el nom de l’experiència cultural amb què Saó de Ponent encetarà, el pròxim 28 de setembre, la nova i cinquena temporada de l’entitat. L’espectacle, que també servirà per aixecar el teló del Teatre L’Amistat aquesta tardor, aplegarà en aquest espai a professionals de diversos àmbits com músics, actrius, dansaires, editors, entre altres, per interpretar una història que, de moment, l’associació manté en secret amb el desig de sorprendre els espectadors.

Posteriorment, durant els mesos de març i abril, les activitats programades per l’entitat mollerussenca giraran al voltant del món de les lletres i les arts escèniques. En aquest sentit, el dia 3 d’abril a l’Amistat es farà públic el guanyador del 4t Concurs de Textos Teatrals per a Espectacles de Petit Format. I durant els dos dies següents, el mateix escenari viurà l’estrena de l’obra guanyadora de l’edició anterior, “Pells mortes” amb text d’Eva Saumell i produïda per Teatre de Butxaca, i també farà espai per acollir els dies 5 i 6 d’octubre la representació de l’obra vencedora de la segona edició, Absències, d’Eva Moreno.

La nova temporada de Saó de Ponent també manté activitats de referència com el Club de Lectura, el Taller de Fotografia a càrrec del fotògraf Llorenç Melgosa, que es realitzarà el 19 d’octubre, o el Saó Poètica, que enguany tindrà el poeta Josep Borrell com a protagonista el dia 22 de març. Així mateix, se celebrarà el cicle nadalenc amb el tradicional Poema de Nadal (28 de desembre) i una exposició de joguines antigues (27, 28 i 29 de desembre).


Informa: Ignasi Gómez

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.