Victòria contundent del CFJ Mollerussa davant el Turó Peira

Els blanc-i-blaus guanyen 5 a 1 als barcelonins i sumen tres punts importants

El CFJ Mollerussa fa una passa més per l’objectiu de pujar a Tercera RFEF. Els de Jordi Cortés van vèncer el diumenge al Municipal al Turó Peira, en un partit treballat però amb resultat final contundent (5-1). Els blanc-i-blaus van gaudir de nombroses ocasions al llarg del matx, però no van obrir el marcador fins al minut 27 després d’una gran jugada individual de Genís Soldevila.

Poc van trigar els visitants a reaccionar, i després d’evitar el 2-0 en una clara ocasió per a Jofre, els barcelonins van aprofitar una contra per empatar el partit. Això sí, l’alegria va durar poc, ja que dos minuts després era Adri Fernández qui tornava a situar als del Pla d’Urgell per davant el marcador marcant en una bona acció de contraatac.

Ja a la segona part el domini local era evident i només faltava la punteria per trencar definitivament el partit. Moró va aconseguir al 60 forçar un penal que aprofitaria Jofre per situar el 3 a 1. Només cinc minuts més tard, el ‘9’ mollerussenc faria el seu doblet amb un altre gol en transició, sentenciant el matx. L’últim gol de la tarda arribaria just abans del xiulet final, amb l’encert d’Albert Delgado després d’una bona acció individual per la banda esquerra de Rocky.

Amb aquesta victòria i els tres punts, el CFJ Mollerussa segueix al capdavant de la classificació amb quatre punts d’avantatge respecte al segon, la UE Rubí. El pròxim compromís serà aquest diumenge al camp de l’AT. C Alpicat, cuer de la lliga.

Informa: Gerard Díaz Tribó