Victòria contundent del Mollerussa davant el Tàrrega (0-3) per estrenar la temporada

Genís Soldevila i Jofre Graells, per partida doble, van ser els golejadors del conjunt mollerussenc

El Municipal Joan Capdevila va ser l’escenari del primer derbi lleidatà del grup dos de primera Catalana. Tàrrega i Mollerussa s’enfrontaven a la jornada 1 de competició en un duel que va resultar molt desigual i en el que els visitants van fer bo el paper de candidats derrotant un jove equip local per un contundent 0-3. Genís Soldevila va inaugurar el marcador ben aviat, al minut 5, amb un servei de falta llunyà que va sorprendre el meta local. Amb l’avantatge en el marcador els blanc-i-blaus van ser els clars dominadors del matx i en van tenir prou aprofitant els errors defensius dels blaugranes com aquest que Jofre Graells va aprofitar just avanç del pas per túnel de vestuaris. El gol va ser una gerra d’aigua freda pels locals i en els següents 45 minuts el Mollerussa es va limitar a adormir el partit.

Així i tot, els homes entrenats per Cortés encara van poder ampliar el marcador aprofitant un altre error defensiu i situant el 0-3 definitiu al marcador. En finalitzar els 90 minuts Lluis Milà es va mostrar contrariat amb la falta d’esperit competitiu dels seus jugadors.

Informa: Miquel Àngel Daviu