Victòria per guanyar confiança del CFJ Mollerussa

Els nois entrenats per Josep Maria Turull s’han imposat per 3-1 al Can Vidalet

Primer partit del Mollerussa com a local després de la represa de la competició i primers tres punts. La primera meitat no ha mostrat el que ha acabat sent el marcador final. Després d’unes aproximacions inicials tímides dels locals els de Can Vidalet han gaudit de les millors oportunitats d’aquests primers 45 minuts. Joan Marc s’ha empleat a fons perquè els visitants no inauguressin el marcador, en aquesta ocasió amb l’ajuda de Tàpies en el refús.
Els barcelonins ho han continuat intentant també a pilota aturada, en aquesta coasió el remat de samuel però ha sortit molt desviat. El Mollerussa passava pels pitjors moments del partit i la defensa blanc i blava anava de corcoll especialment amb les inclusions de Raúl, que ho ha intentat una vegada i una altra.
Finalment i després d’una gran intervenció del meta local els visitants han trobat la recompensa del gol en un servei de cantonada, Aleix Soler ha aconseguit enviar la pilota al fons de la xarxa després de diversos rebots.
Amb el 0-1 i abans del descans el Can Vidalet haguera pogut ampliar la diferència si Xavier Mallo hagués encertat en culminar aquesta jugada de Raúl.

Ben diferent ha estat la segona meitat, sobretot quan 7 minuts després de la represa Jofre Graell ha aprofitat un refús del porter visitant per situar les taules al lluminós. Amb la igualtat els mollerussencs han anat guanyant confiança i els homes entrenats per Pedro Milla l’han anat perdent. Els locals començaven a xafar amb més freqüència la zona de tres quarts fins que al minut 70 el col·legiat ha assenyalat el punt de penal per aquesta entrada a Jofre en una jugada individual. Soldevila ha estat encarregat de transformar la pena màxima. El mateix Soldevila ha estat l’encarregat de sentenciar el partit 10 minuts després en culminar una cavalcada per la banda de Llull immediatament després que aquest substituís a Izan Fernández.

Per Josep Maria Turull la victòria servirà per donar confiança a l’equip de cara al tram de temporada que ve ara. Per la Seva banda l’entrenador visitant ha lamentat la falta de punteria dels seus a la primera meitat i inclús als minuts finals de partit. Amb aquesta victòria el Mollerussa es manté a la part alta de la classificació, per la seva banda els de Can Vidalet continuen amb 3 punts després de tres partits jugats.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera