Vila-sana acollirà un campus d’hoquei femení entre el 29 de juliol i el 4 d’agost

Presentació Campus Hoquei 2018L’entrenador i jugadores del Club Patí Vila-sana, entre d’altres professionals, formaran les noves jugadores que s’hi inscriguin en una iniciativa que tindrà lloc del 29 de juliol al 4 d’agost.

Vila-Sana no només tindrà un club de hoquei a la màxima categoria femenina, sinó que a partir d’ara també disposarà d’un campus internacional per formar noves jugadores interessades en aquesta modalitat esportiva.

El Campus de Vila-sana vol formar i potenciar a les noies interessades en l’hoquei i ja hi ha 50 esportistes inscrites. Els directors de la formació seran Lluís Rodero i Jordi Capdevila i les monitores seran les jugadores del Vila-sana: Mar Franci, Maria Porta, Victoria Porta i Anna Ferrer. També es comptarà amb el mestratge de Marlene Sousa, del Benfica i considerada una de les millors jugadores del món.

A més, durant el Campus, es rebran les visites de diferents jugadores de l’ Ok Lliga i del seleccionador femení espanyol.

La formació tindrà lloc del 29 de juliol al 4 d’agost i un dels objectius és dotar d’un ensenyament diferent a través de diverses metodologies innovadores per tal de que les jugadores puguin assolir diferents coneixements que després puguin aplicar als seus clubs.

Aquest campus té el suport de l’Ajuntament de Vila-sana i de la Diputació de Lleida.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.