Vila-sana amplia les zones verdes amb nou arbrat

Els nous arbres plantats aquesta setmana.

 

Durant aquesta setmana, l’Ajuntament ha plantat desenes de moreres al carrer Jacint Verdaguer, just a l’entrada de la població venint de Golmés.

Amb aquesta novetat, es vol millorar l’aspecte d’accés a Vila-Sana en aquest tram urbà. A més, aprofitant l’ombra que farà aquest nou arbrat a l’estiu, l’Ajuntament també instal·larà dos bancs per poder prendre la fresca.

També es millora la placeta del carrer Sant Miquel amb Urgell amb el mateix objectiu: ampliar les zones verdes de la població.

 

Un instant del curs de primers auxilis impartit al CIM

 
 D’altra banda, el Centre d’Immersió Audiovisual de Vila-sana (CIM) ja s’està convertint en un veritable centre de conferències, projeccions, cursos… i des de la seva obertura el passat febrer, ja l’han visitat més de 500 persones.

Aquest dissabte, 14 de maig, per exemple, ha acollit un “Curs de primers auxilis en activitats del municipi”. Aquesta activitat formativa ha estat impartida per Víctor Heras, entrenador personal i llicenciat en INEF i ha realitzat diversos cursos de socorrisme aquàtic amb la Creu Roja.

El curs ha estat adreçat al personal de les entitats esportives del poble.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.