Vila-sana celebrarà els 25 anys de la Festa de la Mare de Déu de la Cabeza el proper 22 d’abril

Vila-Sana celebrarà enguany el 25è aniversari de la Confraria de la Mare de Déu de la Cabeza que tindrà lloc el proper 22 d’abril.

Com és habitual, es farà una missa solemne a càrrec del pare Ramon Domenech Castells. La litúrgia serà concelebrada pel rector de Vila-sana, mossèn Climent Capdevila i assistida també pel germà de la Creu Blanca, Joaquin Cifuentes. També està prevista la participació del cor rociero Romero i Jara de la casa d’Andalusia, dirigit per Francisco Muñoz.

L’acte, que comptarà amb 40 nous confrares, serà conduït per la popular periodista, Mari Pau Huguet. Alhora, hi haurà les actuacions de l’Esbart Dansaire de Sabadell, la banda de tambors de Tamarit, el Mag Reivax i l’Agrupació Sardanista de Mollerussa.

 

La Mare de Déu de la Cabeza va arribar a Vila-sana procedent d’Andujar (Jaen) fa més de 300 anys i, des d’aleshores, està a la capelleta de la Casa Vella a on ha estat venerada per la població. L’any 1993 es va fundar la confraria amb l’objectiu de venerar-la dos cops l’any. Una, l’últim diumenge d’abril coincidint amb la festa de la romeria que es fa a Andujar, i l’altra per la Festa Major del setembre de Sant Miquel, ja que la Mare de Déu de la Cabeza és copatrona de la Vila-Sana.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.