Vila-sana construirà una pista de pàdel i una d’skate

Espai noves pistes 2019

L’Ajuntament de Vila-sana inicia el nou mandat amb la construcció imminent d’una pista de Pàdel i una pista d’Skate. Es preveu que les obres estiguin enllestides al llarg d’aquest últim trimestre de 2019.

Aquestes dues pistes de característiques adaptades a cada activitat, tindran les mateixes dimensiones i se situaran en la mateixa ubicació de forma adjacent. Concretament, es construiran a la zona d’equipaments esportius municipals, just a l’espai exterior del Pavelló Poliesportiu municipal.

Ambdues pistes, al mateix nivell i en paral·lel l’una de l’altra, compartiran accessos, i serveis, així com les instal·lacions previstes d’aigua i d’enllumenat.

Cada una d’elles, tindrà una dimensió de 10,50 x 20,50, i estaran separades a una distància de 4,00 m.

Segons l’alcalde de Vila-sana, Joan Sangrà, aquests nous equipaments contribuiran a “consolidar la població en un nucli esportiu i lúdic de la comarca on s’hi poden practicar tota mena d’esports tant a nivell professional com amateur”. Per Sangrà, potenciar l’esport és potenciar la vida sana. A més, d’aquesta manera, se segueix amb l’aposta de Vila-sana per formar nous esportistes que puguin arribar a nivell professional.

L’adjudicació del concurs de les obres de les dues pistes ha estat a l’empresa “Sport Plus Court, S.L.”, per un import de 47.038,75 € (IVA exclòs).


Informa: Redacció Foto: Aj.Vila-sana

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.