Vila-sana estrena una pista de pàdel i una d’skate

Nova pista de pàdel i skate

Nova pista de pàdel i skate

L’Ajuntament de Vila-sana acaba d’enllestir les obres de construcció d’una pista de Pàdel i una pista d’Skate.

Aquestes dues pistes de característiques adaptades a cada activitat, tenen les mateixes dimensions i se situen en la mateixa ubicació de forma adjacent. Concretament, s’han edificat a la zona d’equipaments esportius municipals, just a l’espai exterior del Pavelló Poliesportiu municipal.

Ambdues pistes, al mateix nivell i en paral·lel l’una de l’altra, comparteixen accessos, i serveis, així com les instal·lacions previstes d’aigua i d’enllumenat.

Cada una d’elles, té una dimensió de 10,50 x 20,50, i estan separades a una distància de 4,00 m.

Segons l’alcalde de Vila-sana, Joan Sangrà, aquests nous equipaments serveixen per “consolidar la població en un nucli esportiu i lúdic de la comarca on s’hi poden practicar tota mena d’esports tant a nivell professional com amateur”. Per Sangrà, potenciar l’esport és potenciar la vida sana. A més, d’aquesta manera, se segueix amb l’aposta de Vila-sana per formar nous esportistes que puguin arribar a nivell professional i també per fer de la població un nucli atractiu per a diferent tipus de públic, amb la consegüent dinamització econòmica del territori”.

L’obra ha comptat amb un pressupost de prop de 50.000€


Informa: Redacció Foto: Aj.Vila-sana

 

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.